fbpx

2024-es Lakásbiztosítási Kampány: Ne bízza a véletlenre, bízza szakértőkre!

Március 1. és április 2. között kínálkozik az a rendkívüli lehetőség, hogy lakásbiztosítását áttekintse és szükség esetén kedvezőbb feltételekkel újrakösse. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezésének köszönhetően most mindenki számára elérhetővé válik ez az opció.

Miért Érdemes Élni ezzel a Lehetőséggel?

  • Kedvezőbb díjak: A piaci verseny élénkülésével jelentős megtakarítások érhetők el.
  • Személyre szabott fedezet: A kampány lehetőséget biztosít arra, hogy igényeihez igazítsa biztosítását.
  • Alulbiztosítottság elkerülése: Gazdasági változások miatt biztosítása elavulhat; ez a tökéletes idő az aktualizálásra.
Forrás: mabisz.hu

Figyelmeztetés a Váltáskor

  • Zökkenőmentes átmenet biztosítása: Fontos, hogy az új biztosítás kezdete és a régi vége között ne legyen fedezet nélküli időszak.
  • Felmondási igazolás megőrzése: Ez a dokumentum kulcsfontosságú lehet bármilyen félreértés elkerülésére.

A Kampány Edigi Tapasztalatai

Az eddigi tapasztalatok alapján a kampány kiemelkedően magas érdeklődést generált a lakosság körében, naponta sokszorosan többen érdeklődnek és kötik újra lakásbiztosításukat, mint egy átlagos időszakban. Ez a figyelemreméltó aktivitás rávilágít a tudatosság és a proaktivitás növekedésére az otthonok védelmét illetően.

A Szerződésváltás Menete Az Új Szabályok Szerint

A változás folyamata egyszerű és rugalmas. Március folyamán, illetve a szerződéskötés évfordulóján is dönthet a biztosítás felmondásáról. A fennmaradó díj esetén a biztosító a megszüntetés után visszatéríti az összeget.

Mit Kell Tennie?

  • Ajánlatok összehasonlítása: Alaposan nézze meg, melyik biztosító kínálja az Ön számára legmegfelelőbb feltételeket.
  • Szakértői tanácsadás igénybevétele: Amennyiben bizonytalan, forduljon hozzánk. Szakértőink segítenek a legjobb megoldás kiválasztásában.

Ne Maradjon Le! Az irodáinkban a profi csapatunk várja, hogy segítsen Önnek a legmegfelelőbb döntés meghozatalában. Cégünknél 12 biztosító társaság termékeiből választjuk ki az Ön számára legjobbat.

Irodáink Elérhetőségei:

  • Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Korányi Frigyes u. 27. Tel/Fax: +36 42 595 304, Mobil: +36 70 333 1927, E-mail: [email protected]
  • Miskolc: 3525, Vologda út 3. Elérhetőség: Pálfi Krisztina: 70/614-4664, Balázs Zoltán: 70/371-1178, Fax: 46/359-636, E-mail: [email protected]
  • Debrecen: 4031, Szoboszlói út 46. Dorogi Ferenc: 70/335-9916, E-mail: [email protected]
  • Nagykálló: 4320, Árpád utca 12. Kovácsné Tóth Tímea: 70/456-5186, Fax: 42/877-366, E-mail: [email protected]
  • Baktalórántháza: 4561, Vasút utca 7. Elérhetőség: Szemán Attila: 70/615-5819, E-mail: [email protected]

Ez a kampány tökéletes időpont arra, hogy biztosítási szerződését áttekintse, és ha szükséges, frissítse. A piaci változások és az alulbiztosítottság kockázatának tudatában különösen fontos, hogy személyes tanácsadást kérjen. Szakértőink segítségével átláthatja az apró betűs részeket, és hosszú távon is elégedett lehet döntésével.

Keressen minket bizalommal, és tegye meg az első lépést egy biztonságosabb otthon felé még ma!

Scroll to Top
Scroll to Top

Központi irodánk a mai napon (2023.04.20) áramkiamaradás miatt ZÁRVA TART!

A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy igényeinek megfelelő szolgáltatásokat nyújthassunk, illetve releváns hirdetéseket jeleníthessünk meg. Tudjon meg többet​