Rólunk

Kik vagyunk?

A GYÉMÁNTHÁZ Kft. szerződéses kapcsolatban áll a magyar piacon működő biztosító társaságokkal. Nyíregyházi központú vállalatunk az Észak alföldi régió minden pontján, magas színvonalon képes a biztosításai folyamatos kezelésére és az esetleges kárrendezésben – a megbízó oldalán – való közreműködésre. 

Vállalatunkról

Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank engedélyével működő, Nyíregyháza központú, magyar tulajdonú korlátolt felelősségű társaság. A Gyémántház Kft.-t magánszemélyek alapították 1992. decemberében.

Társaságunk rendelkezik a Magyar Nemzeti Bank (jogelődje:Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) által kibocsátott működési engedéllyel.
(Eng . sz.: 38/1994). 

GYÉMÁNTHÁZ Kft. szerződéses kapcsolatban áll a magyar piacon működő biztosító társaságokkal. Társaságunk az Észak alföldi régió minden pontján, magas színvonalon képes a biztosítás folyamatos kezelésére és az esetleges kárrendezésben – a megbízó oldalán – való közreműködésre. 

Munkatársaink felső fokú biztosítási szakképzettséggel, közgazdasági és nemzetközi adószakértői, pénzügyi- és számviteli főiskolai, biztosítási szakközgazdászi, mérnöki és rendszerszervezési diplomával rendelkeznek. Társaságunk dinamikus fejlődését, eredményes működését, színvonalas szolgáltatási minőségét a legkorszerűbb informatikai és telekommunikációs háttér biztosítja.

Munkánkról

A Magyar Értelmező Kéziszótár szerint: alkusz az a személy, aki valamilyen ügyben tárgyal, alkudozik. A biztosítási alkusz: a biztosított érdekében tárgyal, alkudozik, a biztosított és a biztosítótársaság közötti híd szerepét tölti be. 

Mindenkinek szüksége van rá, akinek van mit féltenie, és annak is, akinek az idejével és pénzével takarékosan kell bánnia. A biztosításhoz szerencsére mindenki ért, de több mint 20 biztosítótársaság imponáló termékválasztékából kiválasztani a testre szabott megoldást, nem könnyű feladat. 

“Ezt érdemes szakemberre bízni!” 

Segítségünkkel tucatnyi biztosítási ügynök meghallgatása, és több száz oldal biztosítási szabályzat tanulmányozása nélkül kapja meg az optimális biztosítások megkötéséhez szükséges információkat. A GYÉMÁNTHÁZ szakmai tudásával, piaci ismereteivel, adókímélő tanácsaival szolgálja megbízóját. 
Versenyhelyzetet teremt a biztosítók között, így alkudja ki a legkedvezőbb feltételeket.

 • Javaslatokat készítünk a “testre szabott”, egyedi biztosítási megoldásokra. 
 • Tevékenységünk kiterjed a Megbízónk szakmai munkáját támogató biztosítási konstrukciókra és módozatokra is. 
 • Alkuszként látjuk el az üzletkötői, ügynöki, biztosításközvetítői feladatokat.
 • Javaslataink alapján a típus- és egyedi biztosítások esetében a legkedvezőbb ajánlatok közül választhatja ki a megfelelő kockázati fedezetet.
 • Biztosításközvetítői, alkuszi tevékenységünk kiterjed a Megbízónk személy-, felelősség-, vagyon- és gépjármű biztosításaira is. 
 • Átvállaljuk a Megbízónk biztosítási adminisztrációs teendőit (nyilvántartás, díjfizetés figyelése, díjátutalás bonyolítása, díjigazolás és zöld-kártya beszerzése, stb. Káresemény esetén tanácsot adunk, és közreműködünk a szakszerű és gyors kárrendezésben.
 • A lízing és hitelügyletekkel foglalkozó Megbízóinknak a szervezetük működési struktúrájához igazított biztosítási monitoring és szerződéskezelő rendszert dolgozunk ki. Igény esetén teljes körűen működtetjük is azt. Foglalkozunk gépjárművek átíratásával és eredetiség vizsgálattal is.
 • Társaságunk szolgáltatásai az ügyfél részére szabály szerint díjmentesek, mert azok ellenértéke a biztosítási díjba beépített és a biztosító által folyósított jutalék. 
 • Felmérjük biztosítási igényét vagy szándékát
 • Segítünk kiválasztani az Ön számára legelőnyösebb biztosítási terméket
 • Amennyiben szükséges megversenyeztetjük a biztosító társaságokat
 • Értelmezzük Önnek a nehezen értelmezhető feltételeiket
 • Képviseljük az Ön érdekeit a biztosítási szerződés megkötésekor
 • Jelezzük önnek, ha elavult a biztosítása, vagy találtak ki jobbat a biztosítók
 • Jelezzük azt is, amennyiben előnyösebb termék jelenik meg a piacon
 • Ha kára van, nem hagyjuk magára, segítjük a kárrendezésben

Összefoglalva

GYÉMÁNTHÁZ minden esetben Ügyfele megbízottja, eltérően a biztosító társaságok üzletkötőitől, ügynökeitől. Minden esetben és körülmények között ügyfeleink érdekeit képviseljük a biztosító társaságokkal szemben, úgy hogy a biztosítók munkájának egy részét is magunkra vállaljuk a kockázati vizsgálatoktól, a kötvények és a szerződések folyamatos kezelésén át, egészen a károk ügyintézésének lebonyolításáig. 

A biztosítók ezért a beszedett biztosítási díj munkánkkal arányos részét fizetik nekünk, tehát Ügyfeleink részére ingyenesek szolgáltatásaink. 

+
Élő biztosítás
Kötvény
+
Elégedett ügyfél
heart-icon.png
Év tapasztalata
Év tapasztalat
Szkamai díj
award-icon-free-img.png
Scroll to Top