fbpx

Karácsonyi köszöntés – 2020

Karácsony képeslap

Kedves Partnerünk!

Idén kivételes, rendhagyó karácsonyra készülhettünk mindannyian. Az ünnep azonban segít átvészelni a nehézségeket, reményt ad és megtanít a valódi értékeinkre fókuszálni. Az év vége felé közeledve elmondhatjuk, hogy sok váratlan helyzettel, nehézséggel állított szembe bennünket a 2020-as év és jelentős horderejű, világméretű változások részesei lehettünk.

A koronavírus mindannyiunk számára egy új, eddig nem tapasztalt élethelyzetet hozott, amelyhez alkalmazkodni kellett. Sokszor szinte háborús helyzetekkel kellett megküzdenünk. E történések adjanak hitet, erőt, önbizalmat, kitartást és feltöltődést a következő esztendőhöz és magához az élethez.


A Gyémántház Kft. munkatársai nevében szeretném megköszönni, hogy ezekben a vészterhes időkben is kiálltál mellettünk és számíthattunk rád! Ígérem, nem fogjuk elfelejteni és jövőre felkészültebben és magasabb színvonalon fogjuk tovább folytatni a közös munkát. Ezúton kívánunk áldott, békés karácsonyi ünnepeket és örömökben gazdag, értékekkel teli, nyugodalmas, boldog új esztendőt!

Mészáros_Rinaldó_CEO

Üdvözlettel:
Mészáros Rinaldó
Ügyvezető

Scroll to Top
Scroll to Top

Központi irodánk a mai napon (2023.04.20) áramkiamaradás miatt ZÁRVA TART!

A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy igényeinek megfelelő szolgáltatásokat nyújthassunk, illetve releváns hirdetéseket jeleníthessünk meg. Tudjon meg többet​